Solcellemoduler

Energyxx bruger Latitude Solars polykrystalinske solcellepaneler, som kombinerer de bedste teknologier med gennemafprøvede materialer for at opnå høj ydeevne, lang holdbarhed og æstetisk design. Solcellemodulerne fremstilles på state-of-the-art maskiner med avancerede teknologier på virksomhedens fabrik i Sverige.

Målrettet til det skandinaviske klima

I Skandinavien ligger intensiteten af solens stråling for det meste omkring ‘middelkraftig’ (ca. 500-800 W/m2) – mindre end man for eksempel oplever i Sydeuropa. Det er derfor vigtigt at anvende solcellepaneler, som er optimeret til at kunne udnytte sollyset effektivt på de skandinaviske breddegrader – som Latitude Solars P6-60/6 paneler.

Høj ydeevne og lang levetid

Latitude Solars solcellepaneler yder typisk  4-8 % højere pr. år end andre sammenlignelige produkters. En højere effekt, der vel at mærke holder i mange år. De er designet til at modstå ekstreme vejrforhold: kraftig vind eller storm, haglvejr og ikke mindst snebelastning (5400 PA = 550 kg/m2). Man kan vælge mellem paneler med aluramme eller helt sorte. Og sidst men ikke mindst har solcellemodulerne en dokumenteret glans på 1, hvilket gør, at man ikke kommer i karambolage med kommunale regler om genskin fra tage og solceller. Læs rapporten fra Teknologisk Institut her.